Foto: Publicitātes attēli
Viļņas acu klīnika "Naujas regejimas" pilnībā atteikusies no novecojušajām redzes korekcijas tehnoloģijām ar eksimērajiem un fentosekunžu lāzeriem. Modernākais lāzers "Katana-2-2018" jau pieejams Lietuvā!

Šogad oftalmoloģija Baltijas valstīs sasniegusi jaunu redzes lāzerkorekcijas līmeni – cietvielu refrakcijas lāzerus "Lasersoft" (Vācija) ar 210 nm viļņa garumu. Pacientu labā pārliecinoši strādā jaunais lāzers "Katana-2-2018"!

Jaunā redzes korekcijas aprīkojuma pamatā, protams, ir daudz dārgāka tehnoloģija, kurā it viss ir jauns. Redzes lāzerkorekcijas operācija ir desmitreiz ātrāka, acs radzenes temperatūra nepaaugstinās, jo tiek izmantota aukstā tehnoloģija. Augstie enerģijas parametru rādītāji no impulsa līdz impulsam neapšaubāmi uzlabo redzes lāzerkorekcijas kvalitāti, padara gludāku radzenes operējamās virsmas optisko zonu, kas ir īpaši svarīgi, piemēram, auto vadītājiem un pilotiem diennakts tumšajā laikā. Salīdzinājumā ar citiem lāzeriem, "Katana-2-2018" lāzera iedarbības punkts ir 3-4 reizes mazāks, tādējādi operācijas rezultātā rādītāji ir vismaz divreiz augstāki par minimālo normu.

Par tehniskajām priekšrocībām un parametriem var runāt daudz, bet īsumā – pacientiem tā ir jauna iespēja iegūt koriģēt redzi daudz augstākā līmenī. Lāzers "Katana-2-2018" ar mākslīgā intelekta funkciju komentārus neprasa, pacientiem nodrošinot izcilu redzes asumu.

Runājot par pacientiem, pirms izlemt par redzes korekciju ar lāzeru, ārstējošajam ārstam noteikti jāuzdod jautājums par klīnikā izmantoto tehniku. Aprīkojums ir dārgs un, protams, nereti rodas vēlme ietaupīt un izmantot novecojušu tehniku – tā mēdz būt tā dēvētajos "viena ārsta centros". Tomēr pacientam jāsniedz visa informācija par tehniku, lāzerkorekcija aprīkojuma ražošanas gadu, kā arī viņam ir jāizpēta atsauksmes par klīniku sociālajos tīklos.

Mēs esam lepni par to, ka, "Lasersoft" ražotāji Vācijā ir augstu novērtējuši mūsu pieredzi un izvēlējušies mūs kā referentu jaunā cietvielu lāzera un aukstās LED tehnoloģijas priekšrocību demonstrēšanai un mācīšanai Lietuvas, Latvijas un Igaunijas oftalmologiem. Mēs esam gatavi dalīties ar savu pieredzi un iemācīt jaunās darba metodes – lai ieguvēji būtu pacienti, kas gūs vēl drošāku, vēl precīzāku redzes korekcijas rezultātu.

Atvadoties no vecajām tehnoloģijām, esam sagatavojuši saviem pacientiem pārsteigumu. Lai gan jaunā tehnoloģija klīnikai izmaksā ievērojami dārgāk, 2018. gadā spēkā ir īpašā iepazīšanās cena.

Pasteidzieties koriģēt redzi par veco cenu – ar vismūsdienīgāko aprīkojumu Baltijas valstīs!

Vairāk informācijas: www.eyes.lt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!