Foto: Publicitātes foto
24. februārī Latvijas nekustamo īpašumu darījumu asociācija LANĪDA un tās partneris – Luminor organizē kārtējo "Nekustamo īpašumu konsultāciju maratonu", kas jau kļuvis par tradīciju, jo cilvēkiem ir ļoti liela interese par nekustamo īpašumu jautājumiem. Visas dienas garumā tirdzniecības centrā Spice interesentiem būs iespēja saņemt bezmaksas konsultācijas no kompetentiem ekspertiem - sertificētiem nekustamo īpašumu aģentiem, kā arī no finanšu jomas profesionāļiem.

Nekustamo īpašumu konsultāciju maratons ir lielisks palīgs visiem, kas vēlas iegūt informāciju par īpašumu pirkšanu un pārdošanu, īri un izīrēšanu, saņemt padomus hipotekārās kreditēšanas un citos finanšu jautājumos. Interesenti varēs uzzināt, kā attīstās nekustamo īpašumu tirgus un kā izvairīties no dažādām problēmsituācijām un riskiem, lai pieņemtu pardomātu un uz zināšanām balstītu lēmumu.

Iepriekšējo Bezmaksas konsultāciju maratonu pieredze rāda, ka cilvēkus visvairāk interesē nekustamo īpašumu cena un to dinamika, pieprasījums un piedāvājums dažādos segmentos, jaunie projekti un darījumu nosacījumi, Altum programmas iespējas – tie ir jautājumi, ar kuriem nekustamo īpašumu aģenti un bankas darbinieki saskarās ikdienas. Pēdējos gados ļoti aktuāli ir kļuvuši nodokļu jautājumi, kas iedzīvotājiem ir grūti saprotami, līdz ar to ir nepieciešama speciālista konsultācija. Ir bijis jāizskata arī patiesi nopietnas un nestandarta situācijas, tad konsultācijas ir turpinājušās arī pēc pasākuma. Visi apmeklētāji, kas jebkad ir piedalījušies šajā pasākumā, uzskata, ka mūsdienu sabiedrībā trūks parastas saskarsmes ar tiem, kas strādā nekustamo īpašumu tirgū, cilvēki baidās griezties ar savām problēmām pie kompānijām, lai arī paši tās atrisināt nevar, jo uzskata, ka konsultāciju pakalpojumi ir "dārgs prieks".

Normunds Rudzītis, Luminor Privātpersonu apkalpošanas vadītājs: "Labāk vienreiz noskaidrot, nekā desmitiem reižu meklēt interneta dzīlēs. Nekustamo īpašumu konsultāciju maratons ir lieliska iespēja ikvienam uzzināt atbildes uz sev interesējošajiem jautājumiem – sākot ar īpašumu pirkšanu, pārdošanu un īrēšanu un beidzot ar kopējo situāciju tirgū un nākotnes tendencēm. Mums ir svarīgi būt kopā ar klientiem viņiem nozīmīgajos brīžos un padarīt nekustamā īpašuma darījumu procesu pēc iespējas saprotamāku un vienkāršāku. Tāpēc aicinām uz tikšanos klātienē, kur mūsu kolēģi palīdzēs katram rast atbilstošāko risinājumu un iepazīstinās ar īpašiem Luminor piedāvājumiem."

"Iepriekšējā gadā Latvijas nekustamo īpašumu tirgus ir ļoti aktīvi attīstījies, arī šogad tiek prognozēta stabila attīstība. – saka asociācijas LANĪDA izpilddirektore Irina Sjarki. – Altum programmas paplašināšana, cilvēku ticība gaišai nākotnei un salīdzinoši zemas banku procentu likmes – tas viss sekmē pieprasījuma augšanu. Aktivizējoties nekustamo īpašumu tirgum, cilvēkiem rodas dažādi jautājumi, bet vienas pareizās receptes visiem gadījumiem nav. Asociācija LANĪDA, organizējot Bezmaksas konsultāciju dienas, cenšas nodrošināt patiesu, operatīvu un noderīgu informāciju, kas interesē visus".

Asociācija LANĪDA jau trešo gadu organizē Nekustamo īpašumu konsultāciju maratonu. Saņemt nekustamo īpašumu aģentu vai bankas bezmaksas konsultāciju varēs T/c "Spice" sestdien, 24.februārī no plkst.10 līdz plkst.18. Tiem, kuriem nebūs iespēja ierasties, lai klātienē uzzinātu sev interesējošo informāciju, ir rasta iespēja, rakstot uz e-pastu lanida@lanida.lv iesūtīt sev interesējošo jautājumu, un LANĪDA speciālisti vai nu sniegs atbildi elektroniski, vai arī, ja jautājums būs komplicētāks, tiks noorganizēta konsultācija ar speciālistu.

Foto: Publicitātes foto
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!