Foto: Publicitātes foto
Pienākušas izpārdošanas beigas. Sākums – 2011. gads Ganību dambī, beigas – 2017. gadā Brīvības gatvē. Irāņu paklāju eksperts Afkhami Nasser apzinās, ka viņam ir jānodrošina lielas atlaides, lai veiksmīgi izpārdotu preces un kompensētu finansiālās saistības. Liela rokām darinātu Austrumu paklāju izvēle gan ar klasiskiem, gan moderniem rakstiem visās krāsās tagad ar samazinātu cenu līdz 60%.
Viena paklāja izgatavošanas laiks ar rokām ir lielāks par vienu gadu.Īsts paklājs sastāv no diviem slāņiem: pamatnes un virsmas. Paklāju pamatne galvenokārt izgatavota no kokvilnas, retāk – no vilnas vai zīda. Virskārta tiek veidota no tīras aitas vilnas vai zīda, vai no abiem. Noteicošais labam paklājam ir materiāls, pēc tam mezglu daudzums, sekojot krāsu kombinācijai, un visbeidzot – tā raksts. Visvērtīgākie paklāji tiek austi Irānā, tai seko Indija, Turcija un Pakistāna.

Rokām darināti paklāji ir izturīgi, viegli kopjami un parasti kalpo veselu mūžu. Ar savu harmonisko krāsu tie rada mājīgu atmosfēru un tāpēc tikuši novērtēti jebkurā izsmalcinātā mājā cauri gadsimtiem. Izmēģiniet šos vienreizējos paklājus pie sevis mājās bez jebkādām saistībām.


Foto: Rundāles pils.

Afkhami Nasser palīdzēs jums savās mājās justies kā karalim.

Veikals Brīvības gatvē 424, Rīgā ir atvērts no pirmdienas līdz piektdienai no pulksten 11 līdz 19 un sestdien no pulksten 11 līdz 17.

Lai iegūtu vairāk informācijas, apmeklējiet mājaslapu http://www.afkhaminasser.lv/ vai rakstiet uz info@afkaminasser.lv vai zvaniet uz telefona numuru 67 383 808.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!