Foto: Publicitātes attēls
Spontāni pirkumi laiku pa laikam gadās ikvienam. Tas ir normāli, ļoti cilvēciski. Taču ir vismaz viena lieta, kuras iegādei jāpieiet ļoti nopietni, – runa ir par matraci. Lietuviešu uzņēmuma "Lonas", kas jau vairāk nekā 20 gadus ražo augstākās kvalitātes matračus, eksperti skaidro, kā izdarīt pareizo izvēli.

Miegā mēs pavadām trešdaļu dzīves un ir ļoti svarīgi, lai šis laiks būtu pavadīts vērtīgi un veselīgi. Labi izgulējies cilvēks ir enerģijas pārpilns, savukārt miega traucējumi vai problēmas ar mugurkaulu mūsu dzīvi padara neciešamu. Šīs problēmas nereti var atrisināt ar pareizi izvēlētu matraci un gultu.

Pirmais likums: izpētīt, konsultēties, testēt

Mūsdienās matrači ir sarežģīti veidojumi, to ražošanā tiek izmantoti jauni materiāli un tehniskie risinājumi. Matracis var būt sadalīts vairākās anatomiskajās zonās, dabiskiem un mākslīgiem materiāliem jānodrošina komforts un gaisa caurlaidība. Katrā matrača pusē var būt atšķirīgs mīkstums. Kā likums, kvalitatīvi matrači neizraisa alerģijas un ir ērti kopjami (ar mazgājamu pārvalku).

Kā saprast, kāds matracis nepieciešams tieši jums? Protams, vispareizāk būtu tīmeklī izpētīt informāciju par ražotāju un tā piedāvātajiem produktiem vai doties uz salonu un noskaidrot visas nianses pie konsultanta. Visticamāk, tur varēsiet aplūkot interesējošo matraci klātienē un pagulēt uz tā. Tomēr ar to vien nepietiek.

Pa īstam saprast, vai matracis jums der, var tikai pēc tam, kad uz tā ir gulēts vairākas naktis. Tādēļ "Lonas" piedāvā 60 dienu naudas atgriešanas garantiju visiem saviem matračiem. Ja kaut kas nebūs, kā vajag, jūs neko nezaudējat!

Otrais likums: jo ilgāka garantija, jo labāk

Pērkot matraci, mēs pieņemam, ka tas kalpos ne vienu vien gadu. Turklāt pirmajā laikā ir grūti saprast, cik kvalitatīva lieta ir iegādāta. Problēmas parādās 1-2 gadus pēc pirkuma brīža.

"Lonas" ir pārliecināti par savas produkcijas nevainojamo kvalitāti, tādēļ ražotāja garantijas laiks visiem matračiem ir 10 gadi.

Trešais likums: ērta iepirkšanās, zemas piegādes izmaksas

Ar matrača pirkšanu vienmēr saistās arī piegādes grūtības. Jums jāīrē kravas autobuss vai piekabe, un, piemēram, dzīvojot citā pilsētā, izmaksas nebūs no mazākajām. Taču, ja ražotājs var uzņemties šīs rūpes, tas liecina par nopietnu attieksmi pret savu biznesu. Šādam ražotājam var uzticēties.

"Lonas" piegādās matraci jebkurā vietā pa visu Latviju tikai par 7 eiro. Un nekādu galvassāpju!

Kādēļ "Lonas" matrači ir labākā izvēle jūsu guļamistabai

23 gadu laikā kompānija "Lonas" ir kļuvusi par uzņēmumu, kas ražošanā prasmīgi apvieno mūsdienu tehnoloģijas, dizaineru fantāzijas lidojumu un lietuviešu meistaru roku darbu. Tāda pieeja nesusi labus augļus – "Lonas" produkciju var nopirkt ne tikai teju katrā Lietuvas pilsētā, bet tagad arī Rīgā.

Matrači pamatā tiek izgatavoti ar rokām. Katrs matracis tiek radīts atbilstoši konkrēta klienta vajadzībām un vēlmēm, tādēļ "Lonas" meistari vienlaicīgi strādā tikai pie viena matrača. "Lonas" matracis ir komplicēts ražojums, tā radīšanai tiek izmantoti augstākās kvalitātes materiāli (visiem ir sertifikāti). Uzņēmumam ir arī pašu izstrādāts materiāls – poliuretāna putas ar paaugstinātu gaisa caurlaidību "Lono-TecTM". Plašāku informāciju par tehniskajiem parametriem un materiāliem var iegūt "Lonas" mājaslapā.

Vēl viens uzņēmumu raksturojošs fakts: jau sešus gadus seši "Lonas" produkti saņēmuši konkursa "Gada prece Lietuvā" zelta medaļas.

Superpiedāvājums šim rudenum – matracis "Vega Visko" ar atlaidi un bonusiem!

Universālais matracis "Vega Visko" ir brīnišķīgs cenas un kvalitātes apvienojums. Viena matrača puse ir cietāka, otra – mīkstāka. Neatkarīgas atsperes sadalītas septiņās anatomiskajās zonās. Augšējais matrača slānis izstrādāts pēc NASA materiāla "Memospace" tehnoloģijas, tas izcili pielāgojas ķermeņa formai un palīdz atslābināt muskuļus. Matrača pārvalks ir no hipoalergēna materiāla, to ir viegli noņemt un drīkst mazgāt veļas mašīnā.

Pateicoties matrača "Vega Visko" ortopēdiskajām īpašībām un gaisa caurlaidībai, jūsu guļamistaba kļūs par īstu komforta zonu. Kvalitatīvais ražotāja darbs un materiāli ļaus matracim kalpot ilgus gadus. Sīkāku informāciju par "Vega Visko" meklē šeit.

Matracis "Vega Visko" tik tiešām var kļūt par šī rudens visizdevīgāko pirkumu! Līdz 30. novembrim "Lonas" piedāvā 25 % atlaidi matrača "Vega Visko" iegādei. Piegāde visā Latvijā – tikai 7 eiro. Turklāt "Lonas" matračiem ir 60 dienu naudas atgriešanas garantija, ja nebūsiet apmierināti ar pirkumu. Pasūti savu "Vega Visko" šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!