Foto: Publicitātes foto
Visi vecāki satraucas par savu bērnu drošību, kad viņu nav klāt, tāpēc viņiem ir svarīgi, lai būtu iespēja sazināties ar bērnu jebkurā diennakts laikā. Mūsdienās vecākiem svarīgi būt drošiem, ka ik brīdi var pārliecināties, kur bērns atrodas un kā viņam sokas. Tā ir mūsdienu realitāte. Taču vienlaikus tieši mūsdienās tehnoloģijas var nodrošināt sirdsmieru kā bērniem, tā vecākiem. Efektīvs risinājums var būt modernās viedierīces bērniem. To vidū viena no pieprasītākajām, noderīgākajām un uzticamākajām ierīcēm ir GPS-GSM pulksteņi "MyKi Watch" un "MyKi Touch".

Informācijas tehnoloģiju kompānijas Allterco Robotics jaunās paaudzes "MyKi" pulksteņi ir lieliski piemēroti bērniem līdz 14 gadu vecumam. Tie darbojas ar iebūvētu SIM karti, kas tiek sinhronizēta ar bezmaksas mobilo aplikāciju, kura pieejama gan "Android", gan "iOS" operētājsistēmu lietotājiem. Bērnu priekam šiem pulksteņiem ir ērts dizains un košas krāsas. Nēsājot "MyKi" pulksteni, bērns var saņemt un veikt zvanus, nosūtīt balss ziņas un saņemt teksta ziņojumus.

5 iemesli, kāpēc vecāki izvēlas MyKi:

  • Iespēja sazvanīt savu bērnu jebkurā laikā un ierobežot bērna saņemtos zvanus, nezaudējot sakarus ar bērnu.
  • Drošības zonas noteikšana, balstoties uz bērna ikdienas režīmu, – ja bērnam ir jābūt skolā no pulksten 8.00 līdz 12.00, tad šajā periodā var iestatīt drošības zonu ap skolu, bet, ja bērns no tās iziet, vecāki nekavējoties saņem par to brīdinājuma ziņu.
  • Garantēta lokalizācijas tehnoloģija, izmantojot 24 satelītus, Wi-Fi un LBS. Ja jūs atrodaties pārpildītā festivālā, veikalā ar daudz cilvēkiem, pasākumā ar simtiem bērnu, vecāku, mākslinieku un klaunu, vai jebkurā brīdī, kad jūsu bērns var uz brīdi pazust no redzesloka, pateicoties "MyKi", viņš pāris sekunžu laikā atkal tiks viegli atrasts.
  • Ātruma brīdinājuma funkcija – ja jūsu bērns pārvietojas ar neparastu ātrumu – virs 50 km/h, "MyKi" vecākiem nosūta brīdinājuma ziņu.
  • Akumulatora darbības laiks līdz 96 stundām gaidīšanas režīmā un 3 stundām, veicot aktīvus zvanus.

5 iemesli, kāpēc bērniem patīk "MyKi"

  • "MyKi Touch" ir košs krāsu skārienjūtīgs ekrāns (240/240 DPI), navigācijas izvēlne un inteliģentā vibrācija.
  • Būt nepārtrauktā saziņā ar ģimeni un draugiem - izmantojot "MyKi", bērns var veikt zvanus uz 20 numuriem, kurus iepriekš pulkstenī saglabājuši vecāki.
  • Iespēja mainīt zvanu signālus, mainīt profilus un kontrolēt zvana signāla skaļumu.
  • Nelūstoša, mīksta un antibakteriāla gumijas siksniņa košās krāsās, kuru iespējams mainīt, un, kurai bērns var viegli radīt citas krāsu kombinācijas.
  • SOS poga - jebkurā brīdī, kad nepieciešama ārkārtas palīdzība.

Būtiskākās "MyKi" priekšrocības, salīdzinājumā ar citām līdzīgām ierīcēm, ir produkta reālā garantija, jo "MyKi" atbalsta komanda nodrošina tūlītēju atbildi un kvalitatīvu palīdzību vietējā valodā katrā no tirgiem. Lietotāji var paļauties uz nepārtrauktu čata atbalstu jebkurā jautājumā, izmantojot "MyKi Watch" aplikāciju.

Tā nav nejaušība, ka "MyKi" ir vispieprasītākais bērnu viedpulkstenis Eiropā – "MyKi Watch" un "MyKi Touch" modeļu ierīces šobrīd lieto vairāk nekā 100 000 bērnu. "MyKi" bērnu viedpulksteņi ir viens no veiksmīgākajiem produktiem Eiropas mobilo operatoru piedāvājumā.

Kopš septembra "MyKi Watch" un "MyKi Touch" pieejami telekomunikāciju operatora "Bite" veikalos Latvijā ar īpašu tarifu plānu, kas ļauj klientiem tos lietot Latvijā un Eiropā.

Pateicoties tam, ka "MyKi" pieejams vairāk nekā 60 tirgos, šī skolas gada sākumā bērniem bija iespēja saņemt satriecošu vieddāvanu, bet vecākiem – iegūt maksimālu drošību un sirdsmieru, turklāt, par pieņemamu cenu.

MyKi lietotāju teiktais par viedpulksteni

Alise no Latvijas, 7 gadus vecās Annas mamma: "Mēs ar vīru nolēmām nepirkt mūsu meitai mobilo telefonu vismaz līdz 3. klasei (viņa šobrīd mācās 1. klasē). Skola ir kādu 2 minūšu attālumā no mājām, mūsu rajons ir drošs, peldēšanas nodarbības, uz kurām viņa dodas, atrodas skolas ēkā, mēs personīgi pazīstam skolotājus un trenerus. Mēs nodomājām, ka viņai tas nav nepieciešams, un viņa nekad nav izrādījusi interesi par tā iegūšanu. Taču pirms divām nedēļām atceltas peldēšanas nodarbības dēļ, mūsu mazajai meitai nācās doties mājās vienai pašai – nobijusies, gandrīz asarām acīs un neesot drošai, vai viņa rīkojusies pareizi. Patiesībā viņa rīkojās pareizi, taču pati doma, ka kaut kas ar viņu varēja atgadīties, viņai vienai ejot mājās, un ka viņai nav ierīces, lai sazinātos ar mani, nobiedēja mani līdz nāvei. Tajā brīdī mēs viņai iegādājāmies "MyKi Touch". Tagad es esmu mierīga par viņas drošību un man nav bažu, ja kāda iemesla dēļ viņai vienai jādodas mājās."

Frederiks no Kopenhāgenas, 9 gadus vecās Emīlijas tētis: "Mana meita zina, ka vienmēr var sazināties ar mani. Šajā nedēļas nogalē, kamēr es biju trenažieru zālē, Emīlija atradās rotaļlaukumā ar vairākiem bērniem no viņas klases un viņas vecākiem. Es saņēmu zvanu no Emīlijas, ka viņi tur tikuši ieslēgti. Durvis bija tikai jāaizver, taču tās bija aizslēgtas, un viņi nevarēja izkļūt ārā. Tas jau bija noticis iepriekš, un tad Emīlija patiesi sabijās. Tagad tā vietā, lai panikā dauzītu durvis, viņa tikai izmantoja "MyKi" pulksteņa SOS pogu."

Stefans no Melnkalnes, 10 gadus vecs: "Pirmo reizi mani vecāki jutās pietiekami mierīgi, lai ļautu man atrasties pūlī Budvas ostā, jo man ir "MyKi". Bija lieliski pastaigāties, nesatraucoties par to, ka es varētu nozust. Es mīlu savu "MyKi Touch"."

Dejans no Slovēnijas, astoņus gadus vecās Majas tēvs: "Mana sieva Ema ir tipiska pārlieku protekcioniska māte, kas uztraucas par mūsu mazo meitiņu Maju pat tad, kad mēs viņu sūtām pavadīt vasaras brīvdienas pie vecmāmiņas (pašas Majas mātes!). Lai ko arī es darīju, man nekādi neizdevās viņu pārliecināt, ka nevajadzētu būt tik protekcioniskai, un mums būtu jāizbauda mūsu brīvais laiks, kamēr Maja ir prom. Viss mainījās, tiklīdz mēs meitai nopirkām "MyKi". Emas protekcionisms pazuda, un tagad mēs pat dodamies atvaļinājumos uz ārzemēm, kad Maja paliek pie vecvecākiem. Paldies tev, "MyKi"!"


"MyKi Watch" un "MyKi Touch" pieejami telekomunikāciju operatora "Bite" veikalos Latvijā ar īpašu tarifu plānu.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!