Foto: Publicitātes attēls
Positivus festivāla laikā, no 14. līdz 16. jūlijam, apmeklē "CokeStudio" Coca-Cola fanu zonā un iejūties skatuves mākslinieka lomā, kopā ar draugiem radot pašiem savu mūzikas video klipu. Žūrijas visaugstāk novērtētā klipa autori laimēs ceļojumu uz Barselonu!

Iedvesmojies no POSITIVUS festivāla mūziķiem un izmēģini radošos spēkus arī pats! Kad vēl, ja ne tagad! Izaicini draugus, un radiet paši savu mūzikas videoklipu – par prieku sev un draugiem (neaizmirsti ar to padalīties sociālajā tīklā Instagram, pievienojot tēmturi #CokeStudioPositivus, lai ar savu talantu un izdomu pārsteigtu iespējami vairāk draugu). Uzskati, ka tava balss nav pietiekami skanīga lielajai skatuvei vai nespēlē bungas kā Edgars no "Triana Park"? Viegli atrisināms! Tev palīdzēs "CokeStudio" stilizēti mūzikas instrumenti – tev tikai jāizdomā, kā tos samiksēt.

Par Instagram publicētajiem videoklipiem draugi un līdzjutēji varēs balsot arī pēc festivāla, vēl līdz pat 20. jūlijam. 15 videoklipi, kuri saņems visvairāk "Like", nokļūs finālā, kur tos vērtēs īpaši izvēlēta žūrija: Markus Riva, Aminata Savadogo, Justs Sirmais un Edavārdi. Visaugstāk novērtētā videoklipa autors laimēs ceļojumu uz Barselonu kopā ar 3 draugiem.

Ceļojumu uz Barselonu Spānijā 4 personām organizēs ceļojumu aģentūra "KOLUMBS". Laimestā ir iekļauts lidojums Rīga-Barselona-Rīga ar nododamo bagāžu, transfērs no lidostas uz viesnīcu un no viesnīcas uz lidostu, 4 naktis viesnīcā Barselonā ar brokastīm, kā arī ceļojuma apdrošināšana.

Konkursā var piedalīties POSITIVUS festivāla apmeklētāji, kuri sasnieguši 12 gadu vecumu.

Tiekamies #CokeStudioPositivus!


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!