Foto: puzer.fi
Pasaulē visdrīzāk nav pārāk daudz cilvēku, kuriem mājokļa uzkopšana ir mīļākā nodarbe, tomēr dzīvot tīrā mājā un elpot svaigu gaisu viennozīmīgi patīk ikvienam. Mūsdienās ir pieejamas visdažādākās iespējas, kā izvairīties no nogurdinošās tīrīšanas procedūras – sākot ar mājkalpotājas pakalpojumiem un beidzot ar putekļsūcēja-robota iegādi. Taču ir vēl viens veids, kas bieži vien tūlīt neienāk prātā, tomēr tam piemīt zināmas priekšrocības. Šodien pastāstīsim par iebūvējamiem putekļu sūcējiem.

Kas ir iebūvējamais putekļu sūcējs?

Iebūvējamais stacionārais putekļu sūcējs atšķiras no tradicionālā ar to, ka tā ir centrālās putekļu novadīšanas sistēmas daļa. Centrālais bloks tiek izvietots jebkurā piemērotā telpā, piemēram, lodžijā, garāžā vai pagrabā. No centrālā bloka atiet gaisvadi, kurus var gan iebūvēt sienās (ja iebūvējamā putekļu sūcēja uzstādīšana ir ieplānota, būvējot ēku), gan ielikt gar grīdlīstēm vai paslēpt zem piekargriestiem (ja iebūvējamais putekļu sūcējs tiek uzstādīts jau gatavā mājoklī). Uz telpas sienām ērtās vietās tiek izvietotas pneimatiskās gaisa rozetes, pie kurām tiek pieslēgta uzkopšanas šļūtene, bet pie grīdlīstēm atrodas pneimatiskās liekšķeres, kas paredzētas rupjāku netīrumu savākšanai.

Galvenās sistēmas sastāvdaļas

1.Centrālais agregāts 2. Speciālais gaisvads 3. Pneimatiskās gaisa rozetes
4. Tīrīšanas komplekts 5. Pirmsatdalītājs 6. Izplūdes inerces vārsts 7. Pneimatiskā liekšķere

Puzer piedāvā vairākus iebūvējamo putekļu sūcēju modeļus, kas ir piemēroti gan nelieliem mitekļiem daudzdzīvokļu mājās, gan savrupmājām.

Puzer Eeva ir jaudīgs kompresijas tipa centrālais putekļu sūcējs, kas paredzēts dzīvokļiem vai nelielām piepilsētas mājām. Kompaktais korpuss ļauj uzstādīt centrālo bloku praktiski jebkurā telpā, bet lielā jauda, zemais trokšņa līmenis un higiēniskā putekļu savācēja izņemšanas procedūra padara telpu uzkopšanu ātru un vienkāršu.

Puzer Easy, pateicoties tā kompaktajam dizainam, ir ideāli piemērots daudzdzīvokļu mājām. Centrālo bloku bez pūlēm var uzstādīt uz jebkuras sienas, bet zemais trokšņa līmenis ļauj izvietot putekļu sūcēju arī dzīvojamās telpās.

Puzer Aino arī ir kompresijas tipa putekļu sūcējs, kam ir izcilas lietošanas īpašības. Liela jauda, zems enerģijas patēriņš un kompakts korpuss ir tieši tas, kas nepieciešams ikvienam mūsdienu cilvēkam.

Puzer Oiva ir neaizvietojams palīgs lielāku telpu ar platību (līdz 400 kv.m.) uzkopšanā. Elegants klasiskais dizains, nevainojama kvalitāte, iespēja samazināt enerģijas patēriņu par 20% – visas šīs īpašības ļauj Puzer Oiva nu jau ilgāk nekā 10 gadus saglabāt līderpozīcijas pēc pārdošanas apjoma. No pārējiem modeļiem Puzer Oiva atšķiras ar gaisa plūsmas ciklona filtrāciju un paaugstinātu turbīnas jaudu.

Kāpēc izvēlēties tieši Puzer iebūvējamo putekļu sūcēju?

1. Priekšrocība, ko noteikti novērtēsiet pašu pirmo, ir ērtība! Bez nepieciešamības pārvietot tradicionālā putekļu sūcēja smago korpusu telpu uzkopšana kļūs daudz pievilcīgāka. Turklāt, pateicoties lielai jaudai, tiek garantēta putekļu uzsūkšana jau pirmajā reizē.

2. Uzkopšana kļūs ne tikai ievērojami vienkāršāka, tā būs jāveic daudz retāk. Centrālā putekļu sūcēja darbības princips novērš putekļu recirkulāciju telpās, kas dod iespēju palielināt intervālu starp uzkopšanas reizēm.

3. Tīrība un higiēna. Īpašā tehnoloģija, kas tiek izmantota Puzer centrālo bloku izgatavošanā, samazina trokšņa līmeni un praktiski izslēdz vibrāciju. Puzer ir vienīgais ražotājs, kurš piedāvā kompresijas tipa centrālos putekļu sūcējus, kas sapresē putekļus, padarot putekļu savācēja izņemšanu daudz higiēniskāku.

4. Puzer palīdzēs jums ietaupīt elektroenerģiju, kas pastāvīga energonesēju cenu pieauguma apstākļos nav mazsvarīgi. Centrālā putekļu sūcēja Puzer iegādē un uzstādīšanā ieguldītie līdzekļi atmaksāsies vairākkārt!

5. Bieži vien mēs pienācīgi nenovērtējam sadzīves putekļu kaitīgumu, tomēr tieši šie putekļi ir viens no galvenajiem alergēniem. Eiropas alergologi iesaka centrālo putekļu sūcēju Puzer alerģijas profilaksei un tās simptomu novēršanai.

Iegādājoties Puzer, jūs investējat savā un savu tuvinieku veselībā!

Papildu informācija:

www.puzer.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!