29. septembrī Rīgā uz Dienvidu tilta fiksēta kravas automašīnas avārija, liecina portālam "Delfi" sūtīts Jura sūtīts video.

Aculiecinieks apgalvo, ka avāriju izraisīja vieglais auto, kas smagajai mašīnai nogrieza ceļu: "Strauji bremzējot, smago "salika šķērēs". Rezultātā bija bojāta degvielas tvertne. No iztecējušās degvielas ceļš palika ļoti slidens līdz pat nākamajam luksoforam pie Pildas ielās," par pirmdien notikušo teic lasītājs.

Valsts policijā izsaukums uz Lubānas ielu Rīgā, kur avarējis smagais auto, saņemts 29. septembrī ap pulksten 12. Saskaņā ar policijas informāciju kravas auto DAF ar puspiekabi šoferis netika galā ar transportlīdzekļa vadību un uzbrauca šķērslim.

Negadījumā cieta autovadītājs.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!