Neomulīgu situāciju Biķernieku ielā Rīgā aizvadītās piektdienas, 14. septembra, vakarā piedzīvojis "Delfi" lasītājs Aleksandrs. Kāds priekšā braucoša spēkrata vadītājs ne vien liedza apdzīt, bet arī bremzējot nobloķēja ceļu un sita pa vējstiklu.

Aculiecinieks notikušo atminas tā: "Es un mana meitene braucām mājās pa Biķernieku ielu, atradāmies meža posmā. Palēnām apdzinām priekšā braucošās automašīnas, bet piepeši uz ceļa parādījās "skolotājs", kuram acīmredzot negribējās, lai es viņu apdzenu, tāpēc tas maksimāli piekļāvās kreisajai joslas malai. Turklāt, kad pietuvojos, viņš strauji bremzēja.

Nodomāju, nu labi, varbūt cilvēks noguris, arī pats biju piekusis, viss krita uz nerviem. Pabraucām garām.. Bet piepeši, kad nogriezāmies uz Ielas, atradāmies viņam tieši blakus. Pagriezāmies viens pret otru. "Skolotājs" sāka man kaut ko cauri stiklam teikt. Pateicu viņam, ka viņš kļūdās, bet viņš strauji nogrieza man ceļu, izkāpa no mašīnas un sāka raustīt mana auto durvju rokturi. Paldies dievam, ka durvis bija aizslēgtas. Tad viņš no visa spēka iesita pa mana auto sānu stiklu, ātri aizbrauca. Acīmredzot bija neadekvāts," stāsta lasītājs.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!