13. septembra vakarpusē Rīgā uz Dienvidu tilta nobrauktuves iemūžināts kāds abas joslas aizņēmis smagais auto, kuru piemeklējušas tehniskas ķibeles, ziņo Edgars.

"13. septembrī pulksten 18.09 braucot no darba, negribēju nokavēt Baložu vidusskolas vecāku sapulci, kura sākas pulksten 18.30. Kopš pavasara pirmo reizi vēlējos izmantot kreiso apdzīšanas joslu, jo kavēju. Bet nekā – smagais nelaida garām. Vienīgais, par ko es uztraucot, bija tas, ka smagais tūlīt "nomirs" un paliks ceļa vidū, un tad neviens netiks garām.

Smagajam bija tehniskas problēmas, sajūgs knapi slēdzās, kārba krakšķēja, motors dūmoja un slāpa nost, mašīna raustījās un uz ceļa mocījās. Izskatījās, ka šoferis to dara sistemātiski, jo jau pie pašas nobrauktuves sāka braukt pa divām joslām," ziņo Edgars.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!