Foto: DELFI Aculiecinieks

"Delfi" lasītājs Dainis Kronbergs un viņa ģimene, sieva un divi dēli, priecājas un sveic arī citus ar Latvijas sportista Reiņa Nitiša uzvaru Eiropas rallijkrosa čempionātā, ko viņš sasniedza pēdējā čempionāta posmā Rīgā, Biķerniekos.

"Apsveicu visus ar šo panākumu! Nevienam sportistam nevēlu neveiksmi, bet pēc Francijas posma skatītāju īpašās priecāšanās par Reiņa neveiksmi, šodien jutos lepns. Reinis ne vien gudri nosargāja uzvaru kopvērtējumā, bet arī pierādīja visiem, kāpēc viņš ir "čempis"," raksta Dainis.

Jau ziņots, ka jēkabpilietis Reinis Nitišs svētdien, 16. septembrī, kļuva par divkārtēju Eiropas čempionu rallijkrosā, nodrošinot sev 2018. gada meistara nosaukumu prestižākajā, "Supercar" klasē. Uzvarētāja kausu viņš saņēma no visu laiku izcilākā rallijkrosa čempiona, zviedra Keneta Eriksona rokām.

Pirmo Eiropas čempiona titulu Reinis Nitišs izcīnīja 2013. gadā "Super 1600" klasē, pārstāvot to pašu "SET Promotions" komandu.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!