Kāds "Toyota" vadītājs sestdien, 8.septembrī, Jelgavā, veic bīstamus ceļu satiksmes pārkāpumus un tiek sodīts, ziņo kāds "Delfi" lasītājs.

Viņš min, ka video redzamais ceļu satiksmes noteikumu pārkāpums Jelgavā ir diezgan populārs.

"Taču tā izpildei ir nepieciešams straujāk uzņemt ātrumu, diezgan pārsniedzot atļauto ātrumu un "ielīst" jau pēc nepārtrauktās joslas sākuma," viņš pamāca pārējos autovadītājus.

"Būsim godīgi - visi šad tad pārkāpjam CSN, bet pamanīt vienu no trijām Jelgavā braukājošajām netrafarētajām policijas mašīnām jau nu vajadzēja - diezgan unikāls modelis, krāsa un antenītes. Tagad būs sodiņš," rezumē lasītājs.

Tai pat laikā viņš apsver iespēju, ka "Toyota" vadītājs vienkārši nevēlējās braukt aiz "Opel Astra" markas automašīnas, kas "kūpēja kā MTZ traktors".

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!