Foto: Facebook
5. septembra rītā, mērojot ceļu pa Plakanciema šoseju, Ievas automašīnai ceļu nogrieza kāds "Mitsubishi Pajero", kura vadītājs turklāt ieslēdza zilās bākugunis un pa logu izbāza policijas zizli.

Īpatnējo situāciju Ieva piedzīvoja ap pulksten 8.15 no rīta. Uz šosejas piepeši izbraukuši automašīna nedeva Ievai ceļu, izraisīja avārijas situāciju. "Kad apdzinu, uzpīpināju. Viņš ieslēdza zilās bākugunis gluži kā policijas automašīnai. Pārliecinājos, ka ātrumu nepārkāpju, braucu ar 90 km/h, turpināju ceļu," stāsta Ieva.

Taču "Mitsubishi Pajero" šoferis apdzina Ievas auto, strauji bremzēja, līdz pat 20 kilometriem stundā. "Es turpināju ceļu, nofotografēju viņu. Viņš pa logu izbāza policijas zizli, pamāja, ieslēdza labo pagriezienu un apstājās. Protams, bez policijas formas tērpa," par notikušo klāsta autovadītāja. Iepriekš skatoties raidījumu "Zebra", sieviete bija iegaumējusi, ka netrafaretajiem policijas auto aizmugurē uz jumta jābūt trīs antenām. Neko tādu viņa nemanīja apdzinēja spēkratam, tādēļ nolēma, ka uzdarbojas krāpnieks un viņu ignorēja.

"Šaubas mani tomēr māca, sazvanījos ar Rīgas rajona Ceļu policiju, nosaucu auto numuru, izstāstīju situāciju, uzzināju, ka policijā "Mitsubishi" markas automobiļu nemaz nav," teic aculieciniece.

Valsts policija informē, ka ir saņēmusi iesniegumu par konkrēto gadījumu. Iesnieguma saturs tiks izvērtēts un tikai pēc tā izvētīšanas likumsargi varēs sniegt objektīvu informāciju par notikušo, pauž policijā.

Pēc portāla "Delfi" rīcībā esošās informācijas, auto reģistrēts uz kāda 38 gadus veca vīrieša vārda.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!