Portāla "Delfi" lasītājs Madars pirmdien, 27. augustā, novērojis, kā "Rīgas satiksmes" (RS) autobusa vadītājs rupji pārkāpis ceļu satiksmes noteikumus.

Madars stāsta, ka šoferītis veicis divus pārkāpumus. Vadītājs braucis pie sarkanās gaismas, tostarp pa nepareizo joslu. "Laika pārkārtoties uz pareizo joslu viņam bija ļoti daudz, vienkārši, negribot gaidīt, brauc uz priekšu, kamēr jābrauc pie sarkanās gaismas," apgalvo aculiecinieks.

Savukārt RS pārstāve Baiba Bartaševiča-Feldmane apstiprina, ka video materiālā redzamā darbinieka pārkāpums nav akceptējams un pieļaujams. Viņa arīdzan norāda, ka par šāda veida pārkāpumiem tiek piemērots disciplinārsods.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!