21. augustā, pārvietojoties pa Salu tiltu Rīgā, "Delfi" lasītājs Vitālijs iemūžināja "Rīgas satiksme" 40. autobusu, kurš braucot remontdarbu vietā bija aizņēmis abas joslas.

"Kas notiek ar "Rīgas satiksme" autobusu vadītājiem? Varbūt viņam kaut kas nav kārtībā ar redzi un jāiziet medicīniskā komisija, pirms vēl nav notikusi nelaime," viedokli pauž Vitālijs.

Braucot pa Salu tiltu viņš novēroja, ka brauktuves sašaurinājuma vietā, kur ceļš no trim joslām samazinās uz divām, "Rīgas satiksme" autobuss bija aizņēmis tās abas. "Autobusa vadītājs brauca ceļam tieši pa vidu, radot vēl lielāku sastrēgumu uz tilta. Turklāt labā josla viņa priekšā bija pilnībā brīva, bet abu joslu platums kopā pa ceļu viens otram blakus atļauj braukt pat diviem autobusiem," pārliecināts autovadītājs.

Uzņēmumā "Rīgas satiksme" portālam "Delfi" norāda, ka, aplūkojot aculiecinieka video, secināts – autobusam joslu šaurības dēļ nav bijis citu iespēju, kā vien konkrēto vietu izbraukt, pārvietojoties ceļam pa vidu.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!