Cēsniece Madara dalījusies ar video, kurā iemūžinājusi sava mīluļa neparasto aizraušanos. Paliekot vienatnē, labradors mērķtiecīgi dodas uz mazdārziņu, kur norauj tīkamākos našķus – gurķus.

"Jau kādu laiku piefiksēju, ka manā dārzā kāds regulāri nolasa gan zirņus, gan gurķus. Īsti pat nezināju, ko vainot. Nav nedz aizdomīgu kaimiņu, nedz arī dārzs atrodas publiskā vietā, kur garāmgājējs regulāri varētu pastiepties pēc kāda dārzeņa. Tomēr kādā dienā mistērija atrisinājās pati no sevis – izrādās, mans labradors ir izdomājis, ka starp ēdienreizēm pats sev sagādās vegāniskas uzkodas pa taisno no dobes.

Viņš ļoti izmeklēti izvēlas tieši vislabāk nogatavojušos gurķus, savukārt tos, kuri ir pārauguši, viņš norauj nost un atstāj blakus dobei.

Nākamajā gadā būs jādomā par atsevišķu siltumnīcu savam vegānsunim, jo izskatās, ka viņam patīk dārzkopība."

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!