Foto: Delfi Aculiecinieks
4. un 5. augustā lidlaukā "Jūrmala" Tukumā noritēja vērienīgs, Baltijā lielākais aviācijas šovs, ziņo "Delfi" lasītājs Leons Stiprais.

"Iebraucot no Rīgas-Ventspils šosejas, redzēju trīs policijas ekipāžas, kuras pasākuma laikā nodrošināja kārtību.

Šova laikā varēja apskatīt dažādus gan civilos, gan militāros lidaparātus. Par "bitētēm" nerakstīšu, jo to slava, drosme un triku neticamais neprāts ir nepārspējama pat Eiropas līmenī.

Pārsteidza "kukuruzņika"-divplākšņa paraugdemonstrējums ar cilvēkiem uz spārniem. Stārķi kā vienmēr bariem vien no malas noraudzījās, vai lidaparāti netraucē viņu jaunajai paaudzei lidot.

Aicinu visus atnākt uz nākamo aviācijas šovu, jo drošības līmenis pasākumā, kā arī iespējas paēst un paraugdemonstrējumu krāšņums bija pārsteidzošs.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti “Galactico” 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa “Delfi Aculiecinieka” tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!