Foto: DELFI Aculiecinieks
Sestdien festivālā "Laba daba" Viktorija ar ģipša palīdzību izveidoja savu krūšu tēlu, bet vēlāk kāds pasākuma apmeklētājs to nočiepis, viņa sarūgtināta stāsta portālam "Delfi".

"Sestdien festivālā uztaisīju krūšu tēlu, lai iemūžinātu sievišķīgās formas, taču, kamēr ģipsis žuva, kāds cits to ir piesavinājies. Esmu ļoti sarūgtināta, jo jau vairākus gadus centos saņemties to izdarīt, šogad biju drosmes apveltīta, bet beigās tik nesmuki sanāca," sieviete dalās.

Foto: DELFI Aculiecinieks

"Ģipša atlējums man ir īpaši mīļš, jo iestājos par feministisko ideju beigt "dēmonizēt" sieviešu krūtsgalus, sabiedrībā pieņemot, ka sieviete var izvēlēties arī krūšturi nenēsāt," Viktorija papildina.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti “Galactico” 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu! Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa “Delfi Aculiecinieka” tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!