28. jūlijā Liepājā daudzdzīvokļu namu pagalmā norisinājās satraucoši notikumi. Starp piecstāvu namu jumtiem vados ar vienu kāju bija iestrēgusi kaija, kas nespēja tikt brīvībā, ziņo Natālija.

"Tika izsaukts glābšanas dienests, lai atbrīvotu kaiju. Kad glābēji ieradās un novērtēja situāciju, izsauca papildspēkus," klāsta Natālija. Daudzi mājas iedzīvotāji vai nu aiz līdzjūtības pret putnu vai vienkārši ziņkārības pēc esot vērojuši, kā glābēji palīdzēs putnam un mēģinājuši saprast, vai tas nav savainojis kāju.

"Situācija gan atrisinājās komiski – kaija, kolīdz tai tuvojās cilvēks uz paceļamajām kāpnēm, no izbīļa pati itin viegli atbrīvojās un aizlidoja," notikumu pavērsienu apraksta Natālija.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) izsaukumu uz Reiņa mežu ielu Liepājā sestdien, 28. jūlijā, saņēma pulksten 19.49.

Ticis ziņots par pie piecstāvu nama mājas jumta vados sapinušos kaiju, kurai glābējiem izdevās palīdzēt.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!