Foto: DELFI Aculiecinieks

Būvgruži, nepļauta zāle un čūskas – par Viļakas brīvdabas estrādes tagadējo stāvokli sašutis vēsta "Delfi" lasītājs. Pašvaldībā norāda: brīvdabas estrādē vērojamais ir jūnijā apturēto rekonstrukcijas darbu sekas.

"Vai tiešām jau gadu nevar atjaunot Viļakas estrādi? Pat veselu gadu nevar nopļaut apkārt estrādei zāli?" raksta kāds Viļakas pilsētas iedzīvotājs. Viņš norāda, ka no nepļautās zāles lienot ārā čūskas, kuras rāpojot uz blakus esošo bērnu laukumu.

Viļakas novada domes izpilddirektore Zigrīda Vancāne portālam "Delfi" atzīst, ka šobrīd redzamais skats estrādē ir iesāktas, taču nepabeigtas rekonstrukcijas sekas. 2017. gada rudenī veikts iepirkums un uzsākti estrādes rekonstrukcijas darbi, taču jūnijā sākumā darbība apturēta, informē Vancāne.

"Firma pieļāva kļūdas, darbi tika apstādināti, projektā veiktas izmaiņas, bet drīz darbi atsāksies," pauž domes izpilddirektore.

Pirmdien, 23. jūlijā, Viļakas novada domē notikusi sapulce, kurā esot pārspriestas ar projektu saistītas turpmākās darbības. Vancāne vēsta, ka ir veikta būvprojekta būvekspertīze, sagatavots atzinums un "darbi augusta sākumā varētu atsākties".

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!