Foto: DELFI Aculiecinieks
Nu jau trešo reizi "Prāta vētra" koncertturneju sāka dzimtajā Jelgavā, un tas notika 21. jūlija vakarā, raksta "Delfi" aculiecinieks, jelgavnieks Boriss Zaezerskis. Viņš, tāpat kā simtiem citu "Prāta vētras" mūzikas cienītāju, kuri nebija nopirkuši biļetes uz koncertu, šovu vēroja no pretējā Lielupes krasta.

Plānots, ka kopumā koncerti noritēs vēl četrās pilsētās: Valmierā, Ventspilī, Daugavpilī un Rīgā. Pēc trīs gadu pauzes grupas dalībnieki no jauna uzstājās jelgavniekiem pie Lielupes, iepretim Jelgavas pilij, teic Boriss.

"Koncerts sākās vakarā. Ja 2012. gada koncertā bija 10 tūkstoši cilvēku, 2016. gada koncertā 20 tūkstoši cilvēku, tad šogad kopumā koncertu apmeklēja 28 tūkstoši cilvēku. Laikapstākļi bija labi, tāpēc grupas pielūdzēji un viņu mūzikas cienītāji, kuri nevarēja tikt uz koncertu, ērti iekārtojās un mūziku klausījās no pretējā Lielupes krasta pie Jelgavas pils. Citi mūziku baudīja Lielupes akvatorijā uz laivām un citiem peldlīdzekļiem," klāsta Boriss.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!