Otrdien, 17. jūlijā, Jūrmalā, Dubultu pludmalē, aculiecinieks Konstantīns novērojis pavisam savdabīgu ainu - gar jūras krastu braukusi kravas automašīna.

Lasītājs atminas, ka situāciju jūras krastā piefiksējis ap pulksten 14.30.

Savukārt Jūrmalas pilsētas domes pārstāve Zane Leite portālam "Delfi" pastāstīja, ka smagā automašīna pludmalē piegādāja tribīņu konstrukcijas pludmales volejbola čempionāta norisei.

Leite informēja, ka nākamnedēļ, no 26. līdz 29. jūlijam, Jūrmalā norisināsies Eiropas U-22 čempionāts pludmales volejbolā. Jūrmala jau piekto gadu pēc kārtas uzņems nozīmīgas starptautiskas pludmales volejbola sacensības – šogad tas būs Eiropas pludmales volejbola čempionāts, kur par medaļām pludmales volejbolā sacentīsies talantīgākie jaunieši vecuma grupā līdz 22 gadiem.

Jūrmalas pludmales centrā, Majoros, Eiropas U-22 čempionāta vajadzībām tiks uzbūvēts pludmales volejbola stadions ar 1600 skatītāju vietām. Skatītāji čempionāta spēles varēs apmeklēt bez maksas. "Bija plānots, ka automašīna brauks pludmalē agri no rīta, tomēr aizkavēšanās dēļ tas noticis vēlu vakarā. Atvainojamies pludmales apmeklētājiem par radītajām neērtībām," saka Leite.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!