Rīgā, Kalnciema ielā, pagājušajā mēnesī izveidojies konflikts starp diviem autovadītājiem. Par to, kas īsti notika un kuram taisnība, katram no viņiem ir sava versija, vēsta portāls "rus.delfi.lv".

"Braucām uz aptuveni 60 kilometriem stundā, jo uz ceļa bija ļoti daudz mašīnu. Aiz mums brauca kāds nemierīgs "BMW" markas automobiļa vadītājs, kurš nemitīgi signalizēja," portālam "rus.delfi.lv" skaidro Lolita, kura bija pasažiere savas draudzenes vadītajā automobilī. "Pēc šofera rādītajiem žestiem, sākām braukt ātrāk. Video redzamajā pagriezienā mēs devām vīrietim iespēju mūs apsteigt, bet viņš - apturēja savu auto un nāca pie mums lamāties," papildina Lolita.

Sieviete skaidro, ka tad, kad neapmierinātais "BMW" vadītājs pamanījis, ka viņa uzņem video, viņš nomierinājies.

"BMW" autovadītājam par notikušo ir citāds skatījums. Ar to viņš dalījies platformā "Facebook". "Tagad par to, kā bija patiesībā. Krustojumā, kurā uzstādīta zīme "Tikai taisni", dāmas bija izdomājušas pagriezties pa kreisi, rezultātā izveidojot lielu sastrēgumu. Es meitenēm signalizēju un rādīju uz ceļazīmi, bet viņas nereaģēja," skaidro autovadītājs. "Viņu automašīna brauca ar aptuveni 30 kilometriem stundā, kavējot satiksmi. Aiz viņām braucu es un vēl daži "ļoti apmierināti" šoferīši," viņš papildina.

"Kad beidzot bija tāda iespēja, es sāku viņas apsteigt. Un ko jūs domājat - dāmas pēkšņi izdomāja uzspiest pa gāzes pedāli," dalās neapmierinātais autovadītājs. "Pēc tam jau sekoja rupjie žesti un attiecību skaidrošana. Es uzskatu, ka tas, ka izkāpu no auto un gāju strīdēties, nav nekas neparasts, tā ir pavisam normāla reakcija," vīrietis skaidro savā "Facebook" ierakstā.

Lolita piekrīt, ka abas ar draudzeni gribējušas nogriezties pa kreisi vietā, kur tas aizliegts. Tomēr meitenes uzskata, ka aiz viņām braucošais automašīnas vadītājs jau sākotnēji izturējies ļoti agresīvi un pats radījis ārkārtas situāciju, vēsta portāls "rus.delfi.lv".

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti “Galactico” 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu! Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa “Delfi Aculiecinieka” tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!