Maija beigās Siguldā kāds iereibis vīrietis, vēloties padižoties savai draudzenei, piegāja klāt citas svara kategorijas vīrietim un iesita. Cietušais nokrita un zaudēja samaņu, pret zemi spēcīgi atsitot galvu, vēsta Artūrs.

Aculiecinieks Artūrs notikušo dokumentējis video materiālā. "Puisis ceļa malā stāvēja ar savu draugu un bez jebkāda brīdinājuma saņēma sitienus. Cerams ka Valsts policija tiks galā ar šo situāciju, jo tomēr Latvijā dzīvo labi cilvēki", pauž Artūrs.

Video redzams, ka cietušais ir bezsamaņā, bet apkārt noris apspriešanās par to, kāpēc vīrietis fiziski aizskarts. Varmākas draudzene kliedz un viņam sit.

Savukārt Valsts policijā (VP) portāls "Delfi" noskaidroja, ka incidents reģistrēts 30. maijā. Noskaidrotas visas iesaistītās personas, gan cietušais, gan iespējamais vainīgais.

VP atzina, ka cietušajam nav pretenziju un viņš ir atteicies rakstīt iesniegumu policijā, negrib, lai par notikušo tiktu uzsākts kriminālprocess. Vīrietis neatceras notikušā nianses, tikai to, ka šāds negadījums bijis un, ka pamodies mediķu mašīnā. Balstoties uz vīrieša lēmumu, likumsargi neuzsāks kriminālprocesu.

VP šādos gadījumos, kā redzams video, kurā vainīgais ir iesitis cietušajam, viņš ir nokritis zemē un atsitis galvu, vairs nereaģē, aicina atsaukties aculieciniekus, nebūt vienaldzīgiem. Konkrētajā gadījumā tieši aculiecinieki izsauca mediķus, kas ieradās notikuma vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!