Aizvadītajā nedēļā Babītes novada Piņķos iemūžināts kāds "Liepājas Autobusu parks" mikroautobuss, kas apstājas un izlaiž pasažierus uz šosejas braucamās daļas, kur tā krustojas ar ceļu no Piņķiem.

"Jau atkal maršruta mikroautobusu pasažieru drošība. Vai tiešām tik grūti iebraukt benzīntankā, kas atrodas vien 100 metrus no pagrieziena? Vai nepieciešams riskēt ar cilvēku dzīvību un veselību, izsēdinot tieši zem riteņiem?" neizpratnē ir lasītājs.

AS "Liepājas Autobusu parks" valdes priekšsēdētājs Leonīds Krongorns, iepazīstoties ar aculiecinieka filmēto video, atzīst, ka viennozīmīgi ir noticis pārkāpums. Tikšot veikta iekšējā izmeklēšana un vainīgie sodīti.

"Video nav nosakāms mikroautobusa reģistrācijas numurs un pārkāpuma laiks, ko centīsimies noskaidrot izmeklēšanas gaitā," pauž Krongorns.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!