Foto: DELFI Aculiecinieks
"Rīgas gaismas" elektroauto, kas bija iegādāts par Eiropas Savienības (ES) izsniegto finansējumu, tiek lietots privātām vajadzībām, ziņo kāds "Delfi" aculiecinieks. Uzņēmums sola pārbaudīt aculiecinieka sniegto informāciju un pieņemt paskaidrojumu no darbinieka.

"Vai tiešām "Rīgas gaismai" ar ES atbalstu bija jāiegādājas elektroauto, lai regulāri pārvadātu padzīvojušu darbinieku ar sievu un suni?" jautā aculiecinieks, kurš jau vairākus gadus Pļavniekos ir novērojis kustību ar elektromobili.

Pēc aculiecinieka teiktā, kāds "padzīvojis kungs "Rīgas gaismas" elektroauto izmanto privātām darīšanām diezgan bieži."

"Šādi skati jau vairākus gadus regulāri ir ikdiena," apgalvo aculiecinieks.

"Rīgas gaismas" direktors Jānis Drulle portālam "Delfi" informē, ka Rīgas pašvaldības aģentūra "Rīgas gaisma" pārbaudīs sniegtos apgalvojumus un pieprasīs paskaidrojumus no darbinieka, kura lietošanā atrodas konkrētais elektroautomobilis.

"Pēc iepazīšanās ar paskaidrojumiem un apstākļu pārbaudes, normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā tiks pieņemts lēmums par tālāku rīcību," apgalvo Drulle.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!