Foto: DELFI Aculiecinieks
"Latgales vēstniecības "Gors" teritorija nav drifta placis. Šie puiši to vēl nezināja, bet tagad gan noteikti iegaumēs," savā "Facebook" laika joslā raksta Jolanta.

"18. jūnijā ap pulksten 20 Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Rēzeknes iecirknis saņēma informāciju, ka Rēzeknē Pils ielā kāds transportlīdzeklis ietriecās kokā," portālu "Delfi" informē Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Ksenija Belova.

Viņa skaidro, ka, ierodoties notikuma vietā policijas darbinieki konstatēja, ka vīrietis, vadot BMW markas automašīnu, pārsniedza atļauto braukšanas ātrumu, netika galā ar sava transportlīdzekļa vadību, ka rezultātā ietriecās kokā. "Saistībā ar notikušo sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols, par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu," pauž Belova.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti “Galactico” 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu! Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa “Delfi Aculiecinieka” tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!