Foto: Publicitātes foto
Pirmdienas rīts ventspilniekiem sācies ar lielu sašutumu - Lielā prospekta un Brīvības ielas stūrī apgāzta ziedu piramīda un izpostītas puķu kastes, savā "Facebook" laika joslā raksta Ventspils Komunālā pārvalde.

"Nogāzta ziedu piramīda, Vidumupītes tiltiņa puķu kastes izpostītas, ziedu stādījumi izmētāti pa gājēju ietves daļu.. Kam traucē ziedi?" neizpratnē ir ventspilnieki.

Ventspils Komunālā pārvalde skaidro, ka Ventspils Pašvaldības policija atradusi vainīgos "varoņus" un notikuma brīdī arestējusi - vaininieki izrādījušies vietējie jaunieši, kuri, svinot dzimšanas dienu, izpaudušies pilsētā. Jauniešu vecākiem par pastrādāto vandālismu nāksies atvadīties no prāvas naudas summas.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti “Galactico” 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu! Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa “Delfi Aculiecinieka” tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!