Foto: DELFI Aculiecinieks
Trešdien Tallinas ielā Rīgā uz ietves novietotā "Porsche Cayenne" dēļ gājēji bija spiesti pārvietoties pa ielas braucamo daļu, klāsta Aivars.

"Dienas varonis novietojis "Porsche" stāvēšanai neatļautā vietā, traucēja gājēju kustībai. Tā vietā, lai palaistu garām sievieti ar bērnu ratiem, izkāpa un centās pārliecināties, vai bērnu rati nenoskrāpēs automašīnu," dusmojas Aivars.

Aivars varot saprast, ka automašīna, iespējams, salūzusi un īpašnieks nevar atļauties to saremontēt. "Bet vai tad nevajadzētu atvainoties cilvēkiem par to, ka nejauši sanācis nobloķēt mazāk aizsargātos satiksmes dalībniekus, kuriem jāpārvietojas pa ceļu ar intensīvu satiksmi, nevis tā vietā kliegt uz viņiem un draudēt?" neizpratnē Aivars.

Auculiecinieks vērš uzmanību, ka ceļa posmā veic remontu. Starp salūzušo auto un namu uz ietves svaigi noliets piķis. Bērnu rati piķim būtu jāceļ pāri.

Rīgas pašvaldības policijas sabiedrisko attiecību speciālists Toms Sadovskis portālam "Delfi" paudis, ka par stāvēšanu ārpus ceļa, uz ietves autovadītājam var piemērot 30 eiro naudas sodu.

Foto: DELFI Aculiecinieks

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!