Foto: DELFI Aculiecinieks
Soctīklošanas vietnē "Twitter" publiskotas fotogrāfijas, kurās redzams - vandāļi izdauzījuši stiklus Šķirotavas stacijas piemiņas vietas stendiem ar informāciju par latviešu izvešanām.

Portālam "Delfi" Valsts policijā skaidro, ka, veicot pārbaudi Šķirotavas stacijā, konstatēts, ka stendu tur vairāk nav. Valsts policijas pārstāve Elīna Sprudzāne pieļauj, ka atbildīgās instances šobrīd stenda stikla pārklājumu atjauno un pavisam drīz tie tiks uzstādīti no jauna.

Sprudzāne papildina, ka šobrīd notiek pārbaude, lai noskaidrotu vairāk par notikušo un vainīgajiem. Portālam "Delfi" Valsts policijā skaidro, ka par šo gadījumu sūdzības iepriekš neesot saņemtas. Vairāk informācijas policijā pagaidām neatklāj.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti “Galactico” 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu! Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa “Delfi Aculiecinieka” tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!