Kāds "Delfi" aculiecinieks Jelgavā iemūžinājis "Audi" autovadītāju, kurš izceļas ar pārkāpumiem – tas ne tikai šķērso ceļu pie luksofora sarkanās gaismas signāla, bet arī dara to no nepareizās joslas.

Autovadītājs dalījies savās pārdomās par nekaunīgajiem autovadīājiem, kā arī pārkāpumiem ceļu satiksmē:

"Visdumjākie pārkāpumi ceļu satiksmē tiek izdarīti, kad cilvēkam īsti nav skaidrs, kur viņam vajadzēja doties. Pastāv tāds mīts, ka katrs šoferis, sēžoties pie stūres, zin, kurp dosies. Diemžēl, ne visi...

Var jau dzelžaini pieturēties pie atrunas "nu, neredzēju, nepamanīju, neiedomājos – ko man tagad darīt?!" Bet arī uz šādām atrunām ir atbilde – darīt visu, tikai ne nogriezties pa kreisi no labās joslas pie sarkanā luksofora signāla!

Ir arī tādi cilvēki, kas apvaino citus par "agresīvu "likuma burta" izpildīšanu un neiecietību pret citiem", bet ceļu satiksmes noteikumos viss ir uzrakstīts, lai braukt būtu droši un viegli. Gandrīz katrā otrajā paragrāfā ir vārds "laicīgi" un tas tur ir ne velti! Ejot tehnisko apskati, skurpulozi tiek pārbaudīti auto virzienrādītāji un kāds vienmēr "rausta aiz mēles" pajokot – nav vērts – mēs Jelgavā tos tāpat neizmantojam! Pagrieziena ieslēgšana, griežot stūri, neskaitās!"

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu! Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!