Ceturtdienas rītā ugunsdzēsēji steigušies uz Purvciemu, kur degušas vairākas automašīnas un citi transportlīdzekļi, portālam "Delfi" pastāstīja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) preses pārstāve Inta Palkavniece.

Izsaukumu uz Stirnu ielu ugunsdzēsēji saņēmuši pulksten 3.49. Dienests norāda, ka ugunsdzēsēji notikuma vietā ieradušies 9 minūšu laikā un ugunsgrēks likvidēts pulksten 5.18.

Notikuma vietā degušas piecas vieglās automašīnas, motocikls un motorollers. Kopējā degšanas platība bijusi 25 kvadrātmetri.

Valsts policijas preses pārstāve Simona Grāvīte portālam "Delfi" pastāstīja, ka arī policija ap pulksten 4 saņēmusi izsaukumu uz notikuma vietu. Sākotnējā informācija liecina, ka sākumā degusi "Mercedes Benz" markas automašīna, kas, liesmām izplatoties, aizdedzinājusi arī pārējos transportlīdzekļus.

Saistībā ar notikušo policijā sākts kriminālprocess un notiek izmeklēšana, tostarp noteiktas ekspertīzes.

Aculiecinieki Andris, Dmitrijs un Sigita iesūtījuši fotogrāfijas un video, kas uzņemti ap pulksten 4 no rīta Ūnijas un Stirnu ielu krustojuma tuvumā. Bildēs redzams, ka automašīnas deg ar atklātu liesmu, bet melni dūmi pār Purvciemu bijuši redzami no liela attāluma.

Pēc ugunsdzēsēju glābēju ierašanās bijis novērojams, ka trīs auto sadeguši pilnībā, bet lielais karstums apskādējis arī citus, norāda Andris.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!