Foto: DELFI Aculiecinieks
Jelgavā ar vērienu un interesanti aizvadīta neatkarības deklarācijas pasludināšanas diena 4. maijā. Tā iesākās ar ziedu nolikšanu pie Latvijas pirmā prezidenta Jāņa Čakstes pieminekļa, vēsta "Delfi" aculiecinieks Boriss Zaezerskis.

Turpinājumā norisinājās skolu un iedzīvotāju brīvības stafete, kā arī varēja apmeklēt izstādi, veltītu Lāčplēsim Ģederta Eliasa muzejā. Tāpat notika arī Baltā galdauta svētki, koncerti un citi pasākumi.

Svinīgi aizvadīts jaunā pilsētas objekta skvērā pie Lielās un Jāņa Asara ielas – "Laika rats 100" – atklāšana. Dienas noslēgumā Hercoga Jēkaba laukumā jelgavnieki un viesi varēja apskatīt un noklausīties koru, dejotāju, solistu un muzikantu izpildītu koncertu.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu! Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!