Pirmdienas pēcpusdienā Pētersalas ielā Rīgā atkārtoti plīsis ūdensvads, portālam "Delfi" ziņo aculiecinieks Ervīns.

"Pagājušajā piektdienā Pētersalas un Ganību dambja krustojumā notika ūdensvada remontdarbi, bet pirmdien viss atkal sācies no jauna," vēsta Ervīns.

Uzņēmumā “Rīgas ūdens” apstiprina, ka Pētersalas ielā piektdien remontētajā vietā pirmdien atkārtoti notikusi ūdensvada avārija. To radījusi atkārtota ugunsdzēsēju hidranta nolaušana, ko šoreiz izraisījis "Ceļu pārvaldes" uzdevumā turp devies auto, uzbraucot uz avārijas vietas. Uzņēmumā "Rīgas ūdens" norāda, ka remonta vieta vēl nav bijusi pietiekami nostiprināta, lai tai brauktu virsū.

Patlaban ūdensvads ir slēgts, kravas auto pārvietots no avārijas vietas, sākti remontdarbi. Ūdens apgāde pārtraukta namam Ganību dambī 1 a.

Portāls "Delfi" aizvadītajā piektdienā, 13. aprīlī, ziņoja par plīsušu ūdensvadu Pētersalas ielā Rīgā. Uzņēmumā "Rīgas ūdens" norādīja, ka bojājums bijis vizuāli iespaidīgs, bet "relatīvi nekaitīgs". Precīzu remontdarbu beigšanas termiņu uzņēmumā prognozēt nevarēja. Avārijas dēļ ūdens apgāde tika pārtraukta ēkai Ganību dambī 1a.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu! Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!