Otrdienas rītā Rīgā, Duntes un Skanstes ielas krustojuma ceļa segumā izveidojusies ieplaka, ko ceļu būvnieki saremontēja, tomēr segums iebrucis atkārtoti, portālam "Delfi" ziņo aculiecinieks Pēteris. Uzņēmumā "Rīgas ūdens" informē, ka kanalizācijas vada dēļ iegruvušo ceļa segumu atjaunos naktī uz trešdienu, 11. aprīli.

Pēteris klāsta, ka bojātais ceļa seguma posms remontēts ap pulksten 11, taču jau drīz vien svaigi ieklātais asfalts iebrucis pazemē. "Tā Latvijā tiek "kārtīgi" saremontēti ceļi," komentē Pēteris.

Uzņēmumā "Rīgas ūdens" informē, ka ceļa segums iebrucis virs veca kanalizācijas vada, kas vairs netiek izmantots. Lai arī konkrētajā vietā ceļa segums tika saremontēts, bojājums izrādījies lielāks nekā prognozēts, un izveidojusies bedre. Segumu plānots atjaunot naktī uz trešdienu, 11. aprīli.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu! Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!