Sestdien, 24. martā, novērotas divas automašīnas, kuras pie sarkanās gaismas aiztraukušās pāri dzelzceļa pārbrauktuvei Krustpils ielā Rīgā, ziņo Jurijs.

Pārkāpumi fiksēti ap pulksten 10. Jurijs klāsta, ka pirmais pārkāpējs bijis šoferis ar "Mazda", savukārt tai pēc aptuveni minūtes sekojis taksometrs. Neviens no abiem autovadītājiem neesot piebremzējis, lai pārliecinātos par drošu dzelzceļa pārbrauktuves šķērsošanu.

"Sarkanā gaisma luksoforā bija degusi vien divas minūtes, bet jau divi autovadītāji paspēja pārkāpt," raksta Jurijs.

Valsts policijā informē, ka par uzbraukšanu uz dzelzceļa pārbrauktuves, ja luksoforā deg aizlieguma signāls, uzliek naudas sodu transportlīdzekļa vadītājam no 40 līdz 70 eiro. Savukārt uzņēmumā "Panda Taxi" portālam "Delfi" paskaidro, ka "Panda Taxi" zvanu centram līgumi noslēgti ar vairākiem uzņēmumiem. Saskaņā ar pašreizējo līgumu par pārvadājumu ir atbildīgs pārvadātājs, nevis zvanu centrs.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu! Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!