Foto: DELFI Aculiecinieks
Ceturtdien Rīgā, Melnsila ielā notikusi avārija, kurā iesaistīta arī ātrās palīdzības ekipāža. Negadījuma vietā arī izveidojies sastrēgums, portālam "rus.delfi.lv" ziņo Artjoms.

Valsts policija informē, ka izsaukums uz avārijas vietu Melnsila un Ernestīnes ielas krustojumā saņemts pulksten 12.07. Negadījumā iesaistītas "Fiat" un "Mercedes-Benz" markas automašīnas.

Negadījumā cietusi sieviete, kura atradās vieglajā automobilī. Cietusī nodota ātrās palīdzības mediķiem.

Patlaban notikuma vietā strādā policija. Satiksmes nav ierobežota, taču aculiecinieki vēsta par sastrēgumiem. "Pie skolas abos virzienos izveidojies sastrēgums," raksta aculiecinieks. Notikušo fotografējis Ellans Odegovs.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā (NMPD) informē, ka sadursmes brīdī ātrās palīdzības auto uz slimnīcu veda pacientu. Pacients negadījumā nav cietis – to uz slimnīcu nogādāja cita mediķu brigāde.

Cietusī sieviete avārijā guvusi galvas traumu un stabilā stāvoklī nogādāta medicīnas iestādē. Slimnīcā uz papildu izmeklējumiem nogādāti arī divi ātrās ​palīdzības darbinieki.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu! Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!