Trešdien Floridas štatā notikušā tiesā par vainīgu bērna slepkavībā atzīta 22 gadus vecā Aleksandra Tobiasa (attēlā), kura savu trīs mēnešus veco atvasi nogalināja, jo mazulis traucējis viņai sociālajā tīklā Facebook spēlēt Fermu.

Tiesas procesa laikā jaunā sieviete nav slēpusi, ka 2010. gada janvārī viņa savu dēlēnu Dilanu pamatīgi sakratījusi, jo mazulis nepārtraukti raudājis un traucējis viņai rosīties savā dārziņā virtuālajā saimniecībā, ziņo ASV mediji.

Sieviete atzinusi, ka bijusi uz bērnu ļoti dusmīga un zaudējusi kontroli pār sevi - pēc bērna sakratīšanas viņa nolikusi puisēnu uz dīvāna, bet pati sākusi smēķēt. Pa to laiku bērnu no dīvāna nogrūdis suns, bet pēc cigaretes izsmēķēšanas jaunā sieviete vēl aizvien bijusi tik satraukta, ka atkārtoti sākusi purināt raudošo mazuli.

Tikai tad, kad bērnam apstājusies elpošana, nervozā māte izsaukusi neatliekamās medicīniskās palīdzības brigādi, kuriem gan mazuli nav izdevies glābt - zīdainīša līķim veiktajā ekspertīzē noskaidrots, ka viņš miris no galvas traumas, kā arī konstatēts, ka pirms nāves bērnam lauzta kāja.

Sieviete atzīta par vainīgu otrās pakāpes slepkavībā, un viņai draud no 25 līdz 50 gadiem ilgs cietumsods, bet sprieduma paziņošana plānota šī gada decembrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!