Foto: DELFI Aculiecinieks

Pirmdien ap pusdienlaiku Rīgā, Matīsa ielā novērots, ka ugunsdzēsēji pārvieto vārtiem priekšā atstātu likumsargu auto, ziņo Guntars. Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) apstiprina, ka, izmantojot speciālu aprīkojumu, ugunsdzēsēji nostūmuši malā policijas automašīnu.

VUGD pārstāve Inta Palkavniece portālam "Delfi" pastāstīja, ka Rīgas reģiona pārvaldes 3.daļas ugunsdzēsēji pirmdien veica vienas autocisternas bremžu sistēmas pārbaudi. Pārbaude jāveic, automašīnai esot kustībā.

"Tā kā ugunsdzēsības transporta vārtiem priekšā atradās Valsts policijas automašīna, kuru nebija iespējams pārdzīt uz citu vietu, ugunsdzēsēji to pārvietoja, izmantojot savā rīcībā esošo aprīkojumu," paskaidroja Palkavniece.

Foto: DELFI Aculiecinieks

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu! Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!