Foto: DELFI Aculiecinieks
Krāšņu un apjomīgu ledus mākslas darbu Cīrulīšu dabas takās ir iesūtījusi "Delfi" aculieciniece Ilze, kura aicina arī pārējos brīvdienu baudītājus doties tur, lai dzīvē apskatītu skaisto ledus veidojumu.

"Dēls ar vedekliņu sestdien bija Cīrulīšu dabas takās. Kaut ko tādu laikam reti var redzēt! Skaisti!" raksta Ilze.

Viņa informē, ka skaistais ledus veidojums redzams pa ceļam uz līgavas alu. "Rīt vēl svētdiena, var pagūt aizbraukt! Ļoti, ļoti gribas, lai arī citi aizbrauc un apskatās," mudina Ilze, kura aicina doties visus lūkot neparasto veidojumu, kuru vēl nav izkausējusi saule.

"Delfi Aculiecinieks" aicina visus ziemas prieku baudītājus piedalīties konkursā, iesūtot foto vai videostāstus par saviem ziemas piedzīvojumiem, aktivitātēm un ceļojumiem.

Reportāžu autori ir mudināti ne tikai atsūtīt foto vai video, bet arī pievienot nelielu aprakstu, lai reportāža kalpotu par iedvesmu citiem izbaudīt ziemas priekus.

Fotoattēlu, stāstu vai video sūti, izmantojot īpašo pievienošanas pogu. Reportāžu vari sūtīt arī uz e-pasta adresi: aculiecinieks@delfi.lv ar norādi "konkurss".

Spilgtāko un oriģinālāko reportāžu autori piedalīsies cīņā par mēneša balvu – dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā iepirkumiem lielākajos tirdzniecības centros Latvijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!