Foto: DELFI Aculiecinieks

Piektdienas rītā pie Pūres notikušās autoavārijas dēļ uz autoceļa Ventspils – Rīga 86. kilometrā tika bloķēta satiksme. Savukārt uz autovadītājiem norādītā apbraucamā ceļa vēl pēcpusdienā ir izveidojies pamatīgs sastrēgums, ziņo vairāki "Delfi" aculiecinieki.

"Visiem, kuri grib braukt uz Kuldīgu, Talsiem vai Ventspili, nākas braukt pa šauru celiņu līdz Kandavai," ziņo kāds "Delfi" aculiecinieks.

Ziņu aģentūra LETA vēsta, ka ceļu satiksmes negadījuma dēļ satiksme uz Ventspils šosejas pie Pūres būs slēgta līdz pulksten 18.

Notikuma vietā strādā speciālā tehnika, kas pārsūknē gāzi no avarējušās cisternas. Kad tā būs iztukšota, transporta līdzekli plānots no ceļa novākt.

Negadījuma vietu ir iespējams apbraukt pa vietējās nozīmes autoceļiem Pūre-Kaive un Pūre-Lamiņi. Šie ceļi ir ar grants segumu, autovadītāji aicināti izvēlēties ceļa segumam un laika apstākļiem atbilstošu ātrumu.

No Rīgas uz Ventspili un otrādi var nokļūt arī, braucot caur Jūrmalu un Talsiem, vai arī caur Kuldīgu.

Satiksmi negadījuma vietā regulē Valsts policija. Pēc negadījuma vietas sakopšanas tajā tiks uzstādīts ātruma ierobežojums 50 kilometri stundā, jo no negadījumā iesaistītās mašīnas bija izlijusi degviela.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!