Foto: DELFI Aculiecinieks

"Delfi Aculiecinieka" rīkotajā konkursā "Mani ziemas prieki" sniegotu reportāžu ir iesūtījusi Estere Dambe, kura ir pastāstījusi par sava vīra Gata aizraušanos – skaistu sniega mājiņu veidošanu bērniem.

Šogad pie sniega mājiņas tikuši Alsviķu bērnudārza bērni.

"Mājiņas celšana iepriecināja ne tikai Gati, bet arī bērnus, jo sākotnēji visi centās palīdzēt un ar lāpstiņām cītīgi pienest sniegu, kamēr nu mazajiem ķipariem bija spēks darboties. Nu mājiņa iepriecina it visus," raksta Estere.

Viņa stāsta, ka dienā mājiņā spēlējas bērni, bet vakara stundās tās logos iededz svecītes, kas sagādā prieku apkārtējiem. "Ziemu var baudīt dažādi, arī iepriecinot citus!" pārliecināta ir reportāžas autore.

"Delfi Aculiecinieks" aicina visus ziemas prieku baudītājus piedalīties konkursā, iesūtot foto vai videostāstus par saviem ziemas piedzīvojumiem, aktivitātēm un ceļojumiem.

Reportāžu autori ir mudināti ne tikai atsūtīt foto vai video, bet arī pievienot nelielu aprakstu, lai reportāža kalpotu par iedvesmu citiem izbaudīt ziemas priekus.

Fotoattēlu, stāstu vai video sūti, izmantojot īpašo pievienošanas pogu. Reportāžu vari sūtīt arī uz e-pasta adresi: aculiecinieks@delfi.lv ar norādi "konkurss".

Spilgtāko un oriģinālāko reportāžu autori piedalīsies cīņā par mēneša balvu – dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā iepirkumiem lielākajos tirdzniecības centros Latvijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!