Foto: DELFI Aculiecinieks
Vairāki "Delfi" lasītāji vērsušies portāla redakcijā ar sūdzībām par ielu stāvokli Rīgā. Rīgas domes Satiksmes departamentā norāda, ka aculiecinieku minētajās vietās remonts ir veikts.

"Delfi" lasītājs Andris 29. janvārī Rīgā, braukdams pa Šarlotes ielu, ap pulksen 18.50 netālu no 1. slimnīcas vārtiem virzienā uz Brīvības ielu iebrauca bedrē. "Bija trieciens. Aizmugurējā labā riepa uzreiz nolaida gaisu," ziņo Andris. Viņš ir šokēts, kā gan Rīgā var būt tik slikti ceļi? Andris janvārī līdzīgu bedri piefiksējis Lāčplēša un Čaka ielas krustojumā.

Foto: DELFI Aculiecinieks

Rīgas domes Satiksmes departamentā informē, ka bedre Šarlotes ielā salabota 30. janvārī.

Savukārt aculiecinieku Andreju neapmierina Rankas ielas ceļa segums. "Pa Rankas ielu nemitīgi pārvietojas kravas konteineru vedēji, kuri brauc no vienas ostas daļas uz citu. Kravas automašīnām ceļa segumu izdevies iznīcināt," secina Andrejs, piebilstot, ka ar vieglo auto pārvietoties pa Rankas ielu kļuvis neiespējami, jo pastāv risks noraut riteņus vai auto piekari. "Pēc tam, kad zvanīju un ziņoju Rīgas domei, atbrauca kaut kādi "invalīdi", uzmeta pāris ielāpus, bet pārējais palika neaiztikts," šķendējas lasītājs.

Rīgas domes Satiksmes departamenta pārstāve Una Ahuna-Ozola pauž, ka Rankas ielā virzienā no Uriekstes ielas uz Ilzenes ielu bedrīšu remonts daļēji veikts 31. janvārī. "Ziemas sezonas laikā avārijas bedrīšu remontu veic ar auksto asfaltbetonu. Vasaras darbu sezonā departaments Rankas ielas ceļa segumu labos ar karsto asfaltbetonu," norāda Ahuna-Ozola.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!