'Delfi' lasītāja Natalja portālam sūtītā video iemūžinājusi, kā par mata tiesu izdevās izvairīties no avārijas ar 'Citroen'. Ceļš bijis slidens. Veiksmīgas sakritības dēļ izdevās izvairīties, viņa raksta.

Natalja par notikušo raksta šādi: "Es vēršos pie meitenes, kura vadīja brīnišķīgu mazu, sarkanu auto "Citroen". Labi, ka viss beidzās labi. Labi, ka jūsu sarkanais auto palika sveiks un vesels, lai gan būtu varējis pārvērsties par metālu kaudzi. Mana zirga svars ir ievērojami lielāks. Apledojušais ceļš nepieļauj nekādus izņēmumus.

Visu bremzēšanas laiku es slīdēju kā uz slidām, uz melnā ledus sitoties ABS bremzēm. Cik labi, ka autovadītājs pa labi jau laikus uzņēma ātrumu un man parādījās iespēja izbēgt no tikšanās ar jūsu mazulīti. Jūs gribat zināt, kā satikšanās notiktu? Es atbildēšu – bēdīgi. Ja aizmugurē būtu pasažieri, tad traģiski. Ir tikai jāatceras viens no galvenajiem autovadītāju likumiem – spogulis! Un tikai tad manevrs. Nevis otrādi. Ja esi uz ceļa, tad bremzēšanas vietā ir jāizdomā kas daudz glābjošāks."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!