Foto: DELFI

Piektdien zem Akmens tilta Latvijas Nacionālās bibliotēkas pusē iestrēdzis smagais automobilis, apgrūtinot braukšanu pārējiem transportlīdzekļiem, novēroja portāls "Delfi".

Portāls "Delfi" jau ziņojis par vairākiem gadījumiem, kad zem Akmens tilta kā centra, tā arī Pārdaugavas pusē iestrēgušas smagās automašīnas.

Janvāra izskaņā "Delfi" aculiecinieki ziņoja par spēkratu, kurš bija iestrēdzis zem tilta Pārdaugavas pusē. Arī vasarā smagās automašīnām laiku pa laikam neaprēķināja savas iespējas un iestrēga zem tilta.

Rīgas domes Satiksmes departamenta pārstāve Una Ahuna-Ozola portālu "Delfi" iepriekš informēja, ka pirms satiksmes tuneļa zem Akmens tilta centra pusē ir izvietotas četras ceļazīmes, kas laikus brīdina par gaidāmajiem augstuma ierobežojumiem, kā arī horizontālais ceļa apzīmējums.

Pārdaugavas pusē ir izvietotas piecas ceļazīmes, kas savlaicīgi informē par gaidāmajiem augstuma ierobežojumiem.

"Pirmā aizlieguma ceļazīme, kas norāda par augstuma ierobežojumu izvietota uz pārvada nobraucot no Akmens tilta, virzienā uz Mūkusalas ielu. Savukārt braucot virzienā no Raņķa dambja, pirmā aizlieguma zīme, kas norāda par augstuma ierobežojumu (3,2 metrus) ir izvietota, nogriežoties uz Trijādibas ielu, atkārtota aizlieguma ceļazīme - pie viesnīcas "Radisson Blue Daugava", bet trešā, jau uz citrondzeltenās pamatnes, kas papildus pievērš uzmanību transporta līdzekļa vadītājiem, – 100 metrus pirms satiksmes tuneļa zem Akmens tilta," informēja Ahuna-Ozola.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!