Foto: DELFI Aculiecinieks
Neparastu ainu lielveikala vitrīnā Rīgā pamanījusi "Delfi" aculieciniece Gaļina, kura iemūžinājusi mazu pelīti.

"Dārgais Duntes ielas "Sky" veikals," raksta Gaļina.

Kā redzams fotoattēlā, pele bezbailīgi dzīvojas pie ķiploku maizītēm. Tiesa, aculieciniece nav precizējusi, vai šī pelīte ir tikai rotaļļieta vai arī īsta.

"Sky" Tirdzniecības direktore Evija Andrijonoka portālam "Delfi" pauž, ka diemžēl 17. novembra vakarā lielveikala "Sky" telpās Duntes ielā tiešām bija konstatēta pele. Andrijonoka arī akcentē, ka notikušais ir pirmais šāda veida gadījums lielveikalos "Sky". Tā kā pele atradās stenda apakšējos plauktos, to visupirms pamanīja pircēja, nevis pārdevējas.

"Konkrētajā dienā, 17. novembrī, kārtējo veikala apskati bija veicis deratizācijas uzņēmums, kas apkaro grauzējus. Tomēr uzņēmums peli nebija pamanījis," teic Andrijonoka. "Deratizācijas uzņēmums tovakar tika saukts atkārtoti, pele atrasta un likvidēta."

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!