Otrdienas rītā Tīrainē, Mārupes novadā apledojuma dēļ vieglās automašīnas šoferis nesavaldīja spēkratu un apgāzās, portālam "Delfi" raksta aculiecinieks Mārtiņš.

Valsts policija ziņo, ka izsaukums uz Rīga-Jelgava šoseju, iepretim Tīrainei, saņemts pulksten 7.37. Sākotnējā informācija liecina, ka apgāzusies "KIA" markas automašīna. Negadījumā esot trīs cietušie un likumsargi skaidro notikušā apstākļus.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests lūgumu palīdzēt avārijas vietā uz Mārupes novada Tīraini saņēmis pulksten 7.33. Cilvēks no avarējušās automašīnas bija izkļuvis paša spēkiem vēl pirms ugunsdzēsēju ierašanās, pauda dienestā. Ugunsdzēsēji avarējušo spēkratu apvērsa atpakaļ uz riteņiem, bet cietušo nodeva mediķu rīcībā.

Neatliekamās medicīniskā palīdzības dienestā (NMPD) portālam "Delfi" apstiprina, ka no negadījuma vietas medicīnas iestādē nogādāts viens cietušais, aptuveni 30 gadus jauns vīrietis. Mediķi vētīs vīrieša iespējamās galvas un kakla skriemeļu traumas. Vēl divus negadījumā cietušos ātrās palīdzības mediķi apskatīja uz vietas. Cietušie no došanās uz slimnīcu atteicās, informēja NMPD.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!