Foto: twitter.com/MAREUNROLS
Trešdienas, 25. oktobra, vakarā modes māksliniekiem Marei Mastiņai un Rolandam Pēterkopam, modes zīmola "Mareunrol's" veidotājiem, Rīgā nācies maksāt par auto novietošanu, kaut arī ceļazīme liecināja – stāvvietas darbalaiks beidzies, vēstī mākslinieku ieraksts "Twitter" kontā.

Publiskotajā fotoattēlā redzams, ka saskaņā ar ceļa zīmi stāvvieta darba dienās ir par maksu līdz pulksten 17.30. Savukārt māksliniekiem maksa par transportlīdzekļa novietošanu piemērota pulksten 19.22.

"@Rigassatiksme, @RigasDome, @RigasPP, kā? Kas notiek!!?! Kam ticēt, kurš te kuru čakarē?!?" vaicā modesmākslinieki.

Portāls "Delfi" noskaidroja, ka samaksa par stāvēšanu piemērota, jo pēc ielas remonta uzstādīta nepareiza ceļa zīme, kurā kļūdaini norādīts "Rīgas satiksmes" stāvvietas darbības laiks.

"Mēs jau esam informējuši atbildīgo iestādi, lai ceļa zīmi nomaina," sacīja "Rīgas satiksme" sabiedrisko attiecību speciāliste Baiba Bartaševiča-Feldmane.

"Atvainojamies klientam par sagādātajām neērtībām un aicinām pēc iespējas ātrāk uzņēmuma mājaslapā iesniegt pretenziju, lai maksu atceltu," sacīja Bartaševiča-Feldmane.

Uzņēmuma pārstāve norādīja, ka Rīgas centrā "Rīgas satiksmes" stāvvietu darba laiks darba dienās ir līdz pulksten 20.00, nevis līdz 17.30, kā tas norādīts attēlā redzamajā ceļa zīmē.

Plānots, ka jau tuvākajā laikā ceļa zīmi nomainīs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!