"Rupjš ceļu kustības noteikumu pārkāpums. Steidzamies dzīvot," tā par video teic tā autore Anžela. Savukārt Valsts policijā norāda, ka autovadītājs nav ievērojis divus Ceļu satiksmes noteikumos noteiktos ceļa apzīmējumus.

Video skatāms, ka autovadītājs šķērso nepārtraukto līniju un dubulto nepārtraukto līniju. 920. ceļa apzīmējuma līniju, nepārtrauktu līniju, šķērsot aizliegts. Izņemot gadījumus, kad tā lietota, lai apzīmētu stāvvietas robežas, vai sadala pretējos virzienos braucošu transportlīdzekļu plūsmas - lai atgrieztos savā braukšanas virziena pusē. Par 920. ceļa apzīmējuma līnijas šķērsošanu no nepārtrauktās līnijas puses apdzenot uzliek naudas sodu 55 eiro apmērā, portāls "Delfi" noskaidroja policijā.

Savukārt 921. ceļa apzīmējums, dubulta nepārtraukta līnija – sadala pretējos virzienos braucošu transportlīdzekļu plūsmas uz ceļiem ar četrām vai vairākām braukšanas joslām. Šo ceļa apzīmējuma līniju šķērsot ir aizliegts. Par dubultās nepārtrauktās līnijas šķērsošanas līnijas šķērsošanu apdzenot, uzliek naudas sodu transportlīdzekļa vadītājam 55 eiro apmērā, turpina likumsargi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!