Neparasts apmeklētājs apciemojis Krasta ielas "Lido", kur tas vēsā mierā pastaigājies pa grīdu, ziņo "Delfi" aculiecinieks Andis.

"Ne tikai Rīgas Centrāltirgus paviljonā lidinās putni, bet arī populārā ēstuvē Krasta ielā," norāda video autors.

Uzņēmums AS "LIDO" atvainojas klientiem par aprakstīto situāciju. "Esam novērojuši, ka dažreiz zvirbuļi iekštelpās iekļūst kopā ar klientiem pa mūsu mehāniskajām ieejas durvīm, kas darbojas ar sensora principu," pauda AS "LIDO" komunikācijas vadītāja Līna Lisnere, piebilstot, ka šādus gadījumus uzņēmums cenšas operatīvi risināt. Tiekot saudzīgi ķerts putns ar zvejas tīkliņu, pēc tam to palaiž brīvībā.

Tomēr Lisnere arī piemetina, ka putnu ķeršanu iespējams īstenot tikai vakaros, uzreiz pēc restorāna slēgšanas. Klienti lūgti būt saprotoši, ja nākas sastapties ar aculiecinieka aprakstītu situāciju. Tāpat uzņēmums aicina par šādiem atgadījumiem vēstīt uzņēmuma darbiniekiem, lai pēc iespējas ātrāk situāciju varētu risināt.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!